Кадър Инстаграм, Рон Мос Сбъдната мечта за поколение българки. Актьорът Рон Мос,

...
Кадър Инстаграм, Рон Мос Сбъдната мечта за поколение българки. Актьорът Рон Мос,
Коментари Харесай

Рич Форестър кацна в България и отиде на гроздобер около Пловдив

Кадър Инстаграм, Рон Мос 

Сбъдната фантазия за потомство българки. 

Актьорът Рон Мос, добил международна известност в обувките на Рич Форестър от паметния сериал „ Дързост и хубост “, към този момент е на наш терен.

Звездата се готви за концерта си под надпис Hollywood Night, който ще се състои на 2 септември от 20 ч в Античния спектакъл в Пловдив, съобщи Монитор.

Той дойде у нас дружно със брачната половинка си Девин и кучето им Господин Принс.

" Възхитен съм от България. Толкова е красиво и зелено тук. Виното ви е толкоз положително, а храната - нямам думи. Радвам се, че ще имам опция да прекарам повече време тук в компанията на толкоз сърцати и гостоприемни хора. Нямам самообладание и да се срещна с българската аудитория. Ще бъде страховит концерт, не го пропускайте! ", показа Мос.

Той пусна видео в Инстаграм.
               

Рон Мос, брачната половинка му и родната певица Мария Елена Инфантино, която ще взе участие в концерта, ще се включат в обичаен български гроздобер. Това ще се случи към Пловдив, където ще имат опцията да се срещнат с метода на подготвяне на вино още от първата стъпка. Те ще опитат разнообразни виновност и ще се насладят на българската природа, преди да отпътуват назад и да се впуснат в подготовки.

Припомняме, че обичаният български артист Орлин Горанов също ще се разпише с присъединяване в концерта.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР